Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Körömágyápoló olaj

Rendezés:

Körömágyápoló olaj - Frézia

Raktáron
Különleges minőségű, A és E vitamint tartalmazó körömágyápoló olaj, mely puhítja és hidratálja berepedezett bőrt.
610 Ft

Körömágyápoló Olaj - Glitter Princess Oil

Raktáron

Különleges minőségű, parfümös, virágos, kicsit keleties illatú, szőlőmagolajat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó körömágyápoló olaj, mely puhítja és hidratálja a berepedezett bőrt. Elősegíti az erősebb, egészségesebb köröm növekedését, mely a növekedési zónába felszívódva táplálja a körmöket a körömágybőrön keresztül és védőfilmet képez a bőr felszínén.

Nemcsak ápolja, hanem finom ragyogást is kölcsönöz a bőrnek és körmöknek az ásványi pigmenteknek köszönhetően.
A Glitter Princess Oil természetes eredetű összetevőkből készült, vegán termék, mely tökéletes befejezése a körmök elkészítésének, és a napi bőrápolási rutinnak.

Különlegessége, hogy az olaj gélszerű állagú, de miután felrázod, varázslatos módon gélből folyékonyra változtatja formáját. Egy ideig tartó állást követően újra visszanyeri eredeti gél állapotát.

Nélkülözhetetlen a műkörömépítésnél, mert semlegesíti a bőrre került vegyi anyagokat. Használd manikűrözés, gél lakkozás, műkörömépítés után.

2MBEAUTY Tipp:
A hibátlan végeredmény érdekében várd meg, hogy a köröm felülete teljesen kihűljön, ezután vidd fel az olajat a bőrre. Pár percig gyengéden masszírozd be a körömágyba, ezzel serkentve a vérkeringést.

Intenzív illatának és összetevőinek köszönhetően a vendég keze még hosszú órákig illatos és hidratált lesz.

950 Ft

Körömágyápoló Olaj - HubaBuba

Raktáron
Különleges minőségű, koktél illatú, A és E vitamint tartalmazó körömágyápoló olaj, mely puhítja és hidratálja a berepedezett bőrt. Elősegíti az erősebb, egészségesebb köröm növekedését, mely a növekedési zónában felszívódva táplálja a körmöket a körömbőrön keresztül. Nélkülözhetetlen a műkörömépítésnél, mert semlegesíti a bőrre került vegyi anyagokat. Használd manikűrözés, gél lakkozás, műköröm építés után, használható továbbá porcelán körmök tisztítására, fényesítésére is. Fontos, hogy várd meg amíg a műköröm felülete teljesen kihűl és utána végezd el a fixálást. Pár percig gyengéden masszírozd be a körömágyba, ezzel serkentve annak keringését. Intenzív illatának köszönhetően a vendég keze még hosszú órákig illatozni fog.
750 Ft

Körömágyápoló olaj - Jojoba & Vitamin E

Raktáron
Különleges minőségű, E vitamint tartalmazó körömágyápoló olaj, mely puhítja és hidratálja a berepedezett bőrt. Elősegíti az erősebb, egészségesebb köröm növekedését, mely a növekedési zónában felszívódva táplálja a körmöket a körömbőrön keresztül. Nélkülözhetetlen a műkörömépítésnél, mert semlegesíti a bőrre került vegyi anyagokat.
610 Ft

Körömágyápoló Olaj - Kiwi Mojito

Raktáron
Különleges minőségű, koktél illatú, A és E vitamint tartalmazó körömágyápoló olaj, mely puhítja és hidratálja a berepedezett bőrt. Elősegíti az erősebb, egészségesebb köröm növekedését, mely a növekedési zónában felszívódva táplálja a körmöket a körömbőrön keresztül. Nélkülözhetetlen a műkörömépítésnél, mert semlegesíti a bőrre került vegyi anyagokat. Használd manikűrözés, gél lakkozás, műköröm építés után, használható továbbá porcelán körmök tisztítására, fényesítésére is. Fontos, hogy várd meg amíg a műköröm felülete teljesen kihűl és utána végezd el a fixálást. Pár percig gyengéden masszírozd be a körömágyba, ezzel serkentve annak keringését. Intenzív illatának köszönhetően a vendég keze még hosszú órákig illatozni fog.
750 Ft

Körömágyápoló olaj - Mandula

Raktáron
Különleges minőségű, A és E vitamint tartalmazó körömágyápoló olaj, mely puhítja és hidratálja berepedezett bőrt.
750 Ft

Körömágyápoló Olaj - Perfume Love

Raktáron

A 2MBEAUTY legújabb körömágyápoló olaja megidézi egy közkedvelt designer parfüm illatát!

A nőies és elegáns Perfume Love olaj garantáltan a kedvenceid közé fog tartozni, hiszen először a klasszikus mandulaillat üti fel a fejét, majd merészen berobban a tubarózsa-aroma, s végül tonkabab és kakaó jegyek zárják az illatélményt.

A különleges minőségű, parfümös illatú, A és E vitamint tartalmazó körömágyápoló olaj, nem csupán puhítja és hidratálja a berepedezett bőrt, de még órákig kellemes illattot kölcsönöz kezeidnek!

Elősegíti az erősebb, egészségesebb köröm növekedését, mely a növekedési zónában felszívódva táplálja a körmöket a körömbőrön keresztül. Nélkülözhetetlen a műkörömépítésnél, mert semlegesíti a bőrre került vegyi anyagokat.

Használd manikűrözés, gel lackozás, műkörömépítés után, használható továbbá porcelán körmök tisztítására, fényesítésére is.

2MBEAUTY Tipp:
Várd meg, hogy a műköröm felülete teljesen kihűljön, és csak utána vidd fel az olajat! Pár percig gyengéden masszírozd be a körömágyba, ezzel serkentve a vérkeringést.

820 Ft

Körömágyápoló Olaj - Téli Álom

Raktáron
Különleges minőségű, ünnepi hangulatot idéző illatú, A és E vitamint tartalmazó körömágyápoló olaj, mely puhítja és hidratálja a berepedezett bőrt. Elősegíti az erősebb, egészségesebb köröm növekedését, mely a növekedési zónában felszívódva táplálja a körmöket a körömbőrön keresztül. Nélkülözhetetlen a műkörömépítésnél, mert semlegesíti a bőrre került vegyi anyagokat. Használd manikűrözés, gél lakkozás, műköröm építés után, használható továbbá porcelán körmök tisztítására, fényesítésére is. Fontos, hogy várd meg amíg a műköröm felülete teljesen kihűl és utána végezd el a fixálást. Pár percig gyengéden masszírozd be a körömágyba, ezzel serkentve annak keringését. Intenzív illatának köszönhetően a vendég keze még hosszú órákig illatozni fog.
790 Ft

Körömágyápoló Olaj - XOXO

Raktáron
Különleges minőségű, parfüm illatú, A és E vitamint tartalmazó körömágyápoló olaj, mely puhítja és hidratálja a berepedezett bőrt. Elősegíti az erősebb, egészségesebb köröm növekedését, mely a növekedési zónában felszívódva táplálja a körmöket a körömbőrön keresztül. Nélkülözhetetlen a műkörömépítésnél, mert semlegesíti a bőrre került vegyi anyagokat. Használd manikűrözés, gél lakkozás, műköröm építés után, használható továbbá porcelán körmök tisztítására, fényesítésére is. Fontos, hogy várd meg amíg a műköröm felülete teljesen kihűl és utána végezd el a fixálást. Pár percig gyengéden masszírozd be a körömágyba, ezzel serkentve annak keringését. Intenzív illatának köszönhetően a vendég keze még hosszú órákig illatozni fog.
750 Ft
Az oldal tetejére