Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Portalanító kefék

Rendezés:

Porozó Ecset - Színátmenethez - Powder

Raktáron
Egyedi, letisztult design. Szintetikus szőrű, extra puha ecset, mellyel a köröm felületére dolgozott pigment porokat, csillámokat könnyedén átsimíthatjuk, a felesleget eltávolítva anélkül, hogy az elkészült díszítés minőségét rontanánk. Különösen ajánljuk pl. metal, silk és magic pigmentekhez, valamint Dipping technikánál színátmenet és baby boomer stílus kialakítására.
790 Ft

Portalanító Ecset - Ballerina

Raktáron
Szintetikus szőrű, extra puha ecset, mely egyedi, letisztult designjával asztalunk éke lehet! Segítségével a Dipping technikánál keletkező felesleges port könnyedén és kíméletesen távolíthatjuk el az ujjakról. Emellett különböző effekt porok használatánál is alkalmazható. Különösen ajánljuk pl. metal, silk és magic pigmentekhez
790 Ft

Portalanító Ecset - Black Molly

Raktáron
Egyedi, letisztult design. Szintetikus szőrű, extra puha ecset, mellyel a hagyományos vagy gépi manikűr során keletkezett finom port kíméletesen távolíthatjuk el a kézről. Emellett különböző effekt porok használatánál is alkalmazható. Különösen ajánljuk pl. metal, silk és magic pigmentekhez.
990 Ft

Portalanító Ecset - Dipping

Raktáron
Egyedi, letisztult design. Szintetikus szőrű, extra puha ecset, mellyel a Dipping technikánál keletkező felesleges port könnyedén és kíméletesen távolíthatjuk el az ujjakról. Emellett különböző effekt porok használatánál is alkalmazható. Különösen ajánljuk pl. metal, silk és magic pigmentekhez.
1.250 Ft

Portalanító kefe - Clear

Raktáron
Átlátszó, kerek, puha fejű plexi kefe, körömpor eltávolításához.
390 Ft

Portalanító kefe - Lila

Raktáron
Lila színű, kerek, puha fejű, színes plexi kefe, körömpor eltávolításához.
390 Ft

Portalanító kefe - Mini Kék

Raktáron
Átlátszó, színes plexi kefe, körömpor eltávolításához.
250 Ft

Portalanító kefe - Mini Lila

Raktáron
Átlátszó, színes plexi kefe, körömpor eltávolításához.
250 Ft

Portalanító kefe - Mini Pink

Raktáron
Átlátszó, színes plexi kefe, körömpor eltávolításához.
250 Ft

Portalanító kefe - Pink

Raktáron
Pink színű, kerek, puha fejű, színes plexi kefe, körömpor eltávolításához.
390 Ft

Portalanító kefe - Szilikonos

Raktáron
Fehér színű, ovális portalanító kefe. A műköröm készítés - reszelés, formázás - során keletkezett körömpor eltávolításához szükséges. Különlegessége, hogy szilikonból készült, így a fertőtlenítése könnyű és biztos. Használd hozzá a Baridez eszköz-, és felületfertőtlenítőt, amivel mindössze 5 perc alatt tisztává és higiénikussá teheted a szilikonos portalanító keféd.
990 Ft
Az oldal tetejére