Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Sablonok

Rendezés:

Sablon - Basic

Raktáron
Műköröm építő sablon, mely ideális hagyományos szalon körmök elkészítéséhez. A megújult segédvonalak és könnyítések miatt rendkívül egyszerűen kezelhető. Nagyon jól ragad és kitűnően hajlítható, valamint könnyen összeilleszthető szárnyak és stabil tartás jellemzi. A formát tökéletesen megtartja, nem törik meg és nem nyílik szét. Kocka és mandula formák kialakítása a segédvonalak segítségével nagyon könnyen kivitelezhető, a kezdő és gyakorlott szakembereknek is nagy segítséget nyújtanak. 

A benne található fémes rétegnek köszönhetően tökéletes hengerforma is kialakítható vele.  Az anyag megkötését követően már könnyen eltávolítható. 

S-től egészen az L-es méretig használható.

690 Ft

Sablon - Extreme

Raktáron
Műköröm építő sablon, mely tökéletes az extrém körmök elkészítéséhez, de a plusz jelöléseknek köszönhetően gyorsan átalakítható  szalon sablonná is. A megújult segédvonalak és könnyítések miatt rendkívül egyszerűen kezelhető. Nagyon jól ragad és kitűnően hajlítható, valamint könnyen összeilleszthető szárnyak és kiemelkedően stabil tartás jellemzi. A formát tökéletesen megtartja, nem törik meg és nem nyílik szét. 

Az anyag megkötését követően már könnyedén eltávolítható. 

A tökéletes stiletto körmök és az extrém hosszúságok alapkelléke!

690 Ft

Sablon - Professional

Raktáron
Műköröm építő sablon, mely ideális hagyományos szalon körmök, különleges formájú és extrém körmök elkészítéséhez is. A megújult segédvonalak és könnyítések miatt rendkívül egyszerűen kezelhető. Nagyon jól ragad és kitűnően hajlítható, valamint könnyen összeilleszthető szárnyak és kiemelkedően stabil tartás jellemzi. A formát tökéletesen megtartja, nem törik meg és nem nyílik szét. 

Az anyag megkötését követően már könnyedén eltávolítható. 

S-től egészen az L-es méretig bármilyen hosszúságú körmöt és köröm formát készíthetünk vele.

890 Ft
Az oldal tetejére