Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Sablonok

Rendezés:

Műköröm Sablon - Salon

Raktáron

Legújabb 2MBEAUTY sablonunkkal magasabb szintre emelheted a szalonmunkádat. Hogy megkönnyítsük feladatod, beszámozott, érthető segédvonalakkal, praktikus perforációkkal (egy mozdulattal eltávolítható elemekkel), kezelhető könnyítésekkel láttuk el új építősablonunkat. Műkörmök építéséhez, körömkorrekcióhoz, különleges formákhoz ajánljuk.

Salon sablonunk ideális a hagyományos szalon körmök elkészítéséhez.
Egyszerű a használata, a gondos fejlesztések során meghatározott segédvonalak nagy segítségül szolgálnak a megfelelő felhelyezésben.
Pontosan összeilleszthető szárnyai stabil tartást biztosítanak az extra erős ragasztónak köszönhetően, nem mozdul el, nem nyílik szét felhelyezés után.

Basic Salon sablonunkhoz képest mérete nagyobb, formája teljesen új, vastagabb, jobb minőségű papírból készült, a benne található fémes merevítés miatt kitűnően hajlítható, de formatartó, nem törik meg. Tökéletes hengerforma is kialakítható vele, a tetszőlegesre formázott anyag megkötése után könnyen eltávolítható.

Akrilzseléinkkel és számos építőzselénkkel, minimális hosszabbításhoz pedig gel lack alapozóinkkal is használhatod.
A sablon S-től L-es méretű körmök építésére alkalmas!

2MBEAUTY Tipp:
A tökéletes illeszkedés érdekében hajlíthatod, vághatod, csak ezután húzd le a kísérőpapírról!

1.050 Ft

Sablon - Extreme

Raktáron
Műköröm építő sablon, mely tökéletes az extrém körmök elkészítéséhez, de a plusz jelöléseknek köszönhetően gyorsan átalakítható  szalon sablonná is. A megújult segédvonalak és könnyítések miatt rendkívül egyszerűen kezelhető. Nagyon jól ragad és kitűnően hajlítható, valamint könnyen összeilleszthető szárnyak és kiemelkedően stabil tartás jellemzi. A formát tökéletesen megtartja, nem törik meg és nem nyílik szét. 

Az anyag megkötését követően már könnyedén eltávolítható. 

A tökéletes stiletto körmök és az extrém hosszúságok alapkelléke!

690 Ft

Sablon - Professional

Raktáron

Megújított 2MBEAUTY sablonunkkal magasabb szintre emelheted a szalonmunkádat. Hogy megkönnyítsük feladatod, beszámozott, érthető segédvonalakkal, praktikus perforációkkal (egy mozdulattal eltávolítható elemekkel), kezelhető könnyítésekkel láttuk el új építősablonunkat. Műkörmök építéséhez, körömkorrekcióhoz, különleges formákhoz ajánljuk.

Professional sablonunk ideális a hagyományos szalon körmök elkészítéséhez, de bevetheted akár különleges formákhoz, vagy extrém hosszokhoz is.
Egyszerű a használata, a gondos fejlesztések során meghatározott segédvonalak nagy segítségül szolgálnak a megfelelő felhelyezésben, a könnyű illesztésben.
Pontosan összeilleszthető szárnyai stabil tartást biztosítanak az extra erős ragasztónak köszönhetően, nem mozdul el, nem nyílik szét felhelyezés után.

Korábbi Professional sablonunkhoz képest vastagabb, jobb minőségű papírból készült, a benne található fémes merevítés miatt kitűnően hajlítható, de formatartó, nem törik meg. Tökéletes hengerforma is kialakítható vele, a tetszőlegesre formázott anyag megkötése után könnyen eltávolítható.

Akrilzseléinkkel és számos építőzselénkkel, minimális hosszabbításhoz pedig gél lakk alapozóinkkal is használhatod.
A sablon S-től XL-es méretű körmök építésére alkalmas!

2MBEAUTY Tipp:
A tökéletes illeszkedés érdekében hajlíthatod, vághatod, csak ezután húzd le a kísérőpapírról!

1.250 Ft
Az oldal tetejére