Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Fedőlakkok

Rendezés:

Coat alap- és fedőlakk

Raktáron
Coat alap- és fedőlakk: 2in1 alap- és fedőlakk. Titánium összetételének köszönhetően alaplakként erősít, magas tapadást biztosít, véd a letöredezés ellen, fedőlakként tartós magas fényt ad a körömnek. Használata körömlakkra ajánlott.
690 Ft

Fast & Last Top Coat

Raktáron
Levegőre száradó Top Coat, mely rendkívül gyorsan, 7-10mp alatt megszárad. Körömlakkhoz és a Dip & Go rendszerünkhöz utolsó lépésként, fedőlakknak kiváló választás. A legfényesebb fedőlakk, ami nem igényel lámpázást és természetes fényre, levegőre megköt. 7mp után már nem ragad, így időt is tudunk spórolni vele.
790 Ft

Top Coat - Acryl

Raktáron
Speciálisan porcelán technikához kifejlesztett UV szűrőt tartalmazó magas fényű fedőlakk. A polírozási folyamatot teljesen helyettesíti. Száradási idő: 2-3 perc
750 Ft

Top Coat - Non Yellowing

Szállítás alatt
Sárgulásmentes, kiválóan tartós, magasfényű fedőlakk körömlakkra, mely véd a lepattogzás ellen. Száradás után tartós, kemény védőréteget kapunk.
450 Ft

Top Coat - Quick Dry

Raktáron
Gyorsan száradó fedőlakk. Használata saját körömre vagy körömlakkra ajánlott. Az egyes rétegek száradását segíti, a lakkozott felület extra fényes lesz.
490 Ft

Top Coat - Speed Dry

Raktáron
Extra gyorsan száradó fedőlakk körömlakkra. Felkenés után szinte azonnal szárad. A nem teljesen száraz lakkra is alkalmazható. Gyorsszárító funkciója mellett, rendkívül szikrázó és tartós fényt biztosít.
950 Ft

Top Coat - UV

Raktáron

UV-fényre is száradó speciális fedőlakk.
Ajánljuk körömlakkra, porcelánra. Segíti az alatta lévő rétegek száradását. Lakklemosóval lemosható.

650 Ft

Top Coat - UV Filter

Raktáron
Színélénkítő és UV szűrő hatású fedőlakk. Műkörmön és körömlakkon is egyaránt felpezsdíti a színeket, emellett véd a nap és a szolárium sárgító hatása ellen.
850 Ft
Az oldal tetejére