Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Előkészítők

Rendezés:

Acid Free Bond Primer

Raktáron

2in1! Mostantól a kettő egyben!

A Savmentes Primer és a Bond legjobb tulajdonságai az Acid Free Bond Primer-ben!

Az Acid Free Bond Primer olyan tapadás elősegítő anyag, melyet minden gel lackozás, műköröm építés előtt használni kell. Kétoldalú ragasztóként funkcionál, mely a minimális levegőre száradás után egy olyan ragacsos réteget hagy, amelybe megfelelően tud tapadni a zselé vagy a gel lack. Nagyon vékony rétegben kell alkalmazni.

• Zseléhez és lakkzseléhez is használható.
• Savmentes, így nem irritálja a bőrt.
• Problémás körmökhöz kifejezetten ajánlott.

950 Ft

Nail Prep

Raktáron
Vízelvonó, PH kiegyenlítő köröm előkészítő folyadék. Elengedhetetlen a körömlemez előkészítése során mind gel lack, mind épített köröm esetében, legyen szó zselés vagy porcelán technikával készített körömről. Száradását az alapozó réteg felvitele előtt meg kell várni, de pár pillanat alatt elvonja a nedvességet a köröm felületéről és elpárolog. Ahol fényes marad a természetes körömlemez, ott még zsíros, így azon a részen még meg kell reszelni. Lámpázást nem igényel.

Napfénytől védett, szobahőmérsékletű helyen tároljuk.
900 Ft

No Line

Raktáron
Töltés elősegítő folyadék, mely megszünteti a töltési vonalakat.
850 Ft

Primer savas

Raktáron
Savas zsírtalanító folyadék, mely elősegíti a biztosabb tapadást. Fontos, hogy csak vékony rétegben vigyük fel a természetes körömlemezre. Az üveg nyakán többször lehúzott ecsettel kontrollálható az előkészítő folyadék mennyisége. Savtartalma miatt a bőrrel lehetőleg ne érintkezzen!

Jó tudni! A Primer a hideg (10 Celsius fok alatt) hatására kikristályosodhat, de ebben az esetben várjuk meg, hogy ismét szobahőmérsékletű legyen és ezt követően tekerjük csak le a kupakot és használjuk.
950 Ft
Az oldal tetejére