Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

UVLED lámpák

Rendezés:

Celeste digitális UVLED lámpa szenzorral

Szállítás alatt
Modern formájú, hatalmas teljesítményű, rendkívül erős UV/LED lámpa, amely a kiterjesztett hullámhossz tartományának köszönhetően minden anyagot megköt, így a gél lakkok esetleges ráncosodása is teljesen kiküszöbölhető. 36 db stratégiailag elhelyezett UV/LED izzót tartalmaz, mely egyenletesen világítja be a teljes belső felületet holt tér nélkül. Mozgásérzékelő szenzor- és időkapcsolós vezérléssel rendelkezik. A beépített érzékelőnek köszönhetően automatikusan bekapcsolja a lámpát a kéz közelségére, annak eltávolodására pedig kikapcsolja. Időzíthető 10, 30, 60, 99 mp-re. (Mozgásérzékelős bekapcsolással 120 mp.) Alkalmas a mindennapi szalonmunkához, otthoni használathoz vagy akár utazáshoz is.
22.500 Ft

Mini Hordozható LED Lámpa - Fekete

Raktáron

Az easy press on tipek-hez akár előköttetés céljából, vagy SOS helyzetekben is tökéletes megoldás lehet!

Az izzókra helyezett kivehető nyomdafej átlátszó, így az apróbb díszítők, matricák lenyomásával és lámpázásával a makacsabb darabok is felveszik a köröm formáját és a felületbe kötnek!

Teljesítmény: 9W
9 db LED izzóval.
Méret: 9x2.5 cm
3 db AAA elemmel működik, mely NEM RÉSZE a csomagnak!

2.100 Ft

Mini Hordozható LED Lámpa - Neon Pink

Raktáron

Az easy press on tipek-hez akár előköttetés céljából, vagy SOS helyzetekben is tökéletes megoldás lehet!

Teljesítmény: 9W
9 db LED izzóval.
Méret: 9x2.5 cm
3 db AAA elemmel működik, mely NEM RÉSZE a csomagnak!

2.400 Ft

SUN 3 - Digitális UVLED lámpa szenzorral

Raktáron
A gyors munka elengedhetetlen kelléke ez a modern formájú, hatalmas teljesítményű, rendkívül erős UV/LED lámpa, amely a kiterjesztett hullámhossz tartományának köszönhetően minden anyagot megköt, így a gél lakkok esetleges ráncosodása is teljes mértékben kiküszöbölhető. 36 db stratégiailag elhelyezett UV/LED izzót tartalmaz, mely egyenletesen világítja be a teljes belső felületet holt tér nélkül. Mozgásérzékelő szenzor- és időkapcsolós vezérléssel rendelkezik. A beépített érzékelőknek köszönhetően automatikusan bekapcsolja a lámpát a kéz közelségére, annak eltávolodására pedig kikapcsolja. Időzíthető 10, 30, 60, 99 mp-re. (Mozgásérzékelős bekapcsolással 120 mp.) Alkalmas a mindennapi szalonmunkához, otthoni használathoz vagy akár utazáshoz is.
19.900 Ft
Az oldal tetejére