Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Intense Gel Lackok

Rendezés:

Gel Lack - Intense 01

Raktáron
Elképesztően gyönyörű fehér gel lack. Erős pigmentációjának köszönhetően már egy rétegben is kiválóan fed. Elég egy vékony rétegben is használni a tökéletes fehér szín eléréséhez. Nem csíkozódik a felkenés során. Egyszerűen és könnyen felkenhető akár csak egy körömlakk. Acetonnal tökéletesen leoldható. Vastag réteg esetén a leoldás több időt vehet igénybe. Tökéletesen használható manikűrhöz, pedikűrhöz és műkörmök díszítésére is.
2.190 Ft

Gel Lack - Intense 02

Raktáron
Lenyűgözően sziporkázó élénk piros gel lack. Erős pigmentációjának köszönhetően már egy rétegben is kiválóan fed. Elég egy vékony rétegben is használni a tökéletes fehér szín eléréséhez. Nem csíkozódik a felkenés során. Egyszerűen és könnyen felkenhető akár csak egy körömlakk. Acetonnal tökéletesen leoldható. Vastag réteg esetén a leoldás több időt vehet igénybe. Tökéletesen használható manikűrhöz, pedikűrhöz és műkörmök díszítésére is.
2.190 Ft

Gel Lack - Intense 03

Raktáron
Ámulatba ejtő fekete gel lack. Erős pigmentációjának köszönhetően már egy rétegben is kiválóan fed. Elég egy vékony rétegben is használni a tökéletes fehér szín eléréséhez. Nem csíkozódik a felkenés során. Egyszerűen és könnyen felkenhető akár csak egy körömlakk. Acetonnal tökéletesen leoldható. Vastag réteg esetén a leoldás több időt vehet igénybe. Tökéletesen használható manikűrhöz, pedikűrhöz és műkörmök díszítésére is.
2.190 Ft
Az oldal tetejére