Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Zselék

Rendezés:

Nail Prep

Raktáron
Vízelvonó, PH kiegyenlítő köröm előkészítő folyadék. Elengedhetetlen a körömlemez előkészítése során mind gel lack, mind épített köröm esetében, legyen szó zselés vagy porcelán technikával készített körömről. Száradását az alapozó réteg felvitele előtt meg kell várni, de pár pillanat alatt elvonja a nedvességet a köröm felületéről és elpárolog. Ahol fényes marad a természetes körömlemez, ott még zsíros, így azon a részen még meg kell reszelni. Lámpázást nem igényel.

Napfénytől védett, szobahőmérsékletű helyen tároljuk.
900 Ft

Primer savas

Raktáron
Savas zsírtalanító folyadék, mely elősegíti a biztosabb tapadást. Fontos, hogy csak vékony rétegben vigyük fel a természetes körömlemezre. Az üveg nyakán többször lehúzott ecsettel kontrollálható az előkészítő folyadék mennyisége. Savtartalma miatt a bőrrel lehetőleg ne érintkezzen!

Jó tudni! A Primer a hideg (10 Celsius fok alatt) hatására kikristályosodhat, de ebben az esetben várjuk meg, hogy ismét szobahőmérsékletű legyen és ezt követően tekerjük csak le a kupakot és használjuk.
950 Ft
Az oldal tetejére