Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Smart zselék

Rendezés:

Smart Clear Gel

Raktáron
Átlátszó alapozó-, építő- és fényzselé egyben. Sűrű, de nagyon könnyen formázható zselé. Önterülő, rugalmas, nagyon erős tapadású. Hajlítható, extrém formákhoz is ajánlott. Hőérzet nélküli. Rövid és hosszú körmökhöz egyaránt.
2.490 Ft

Smart Milky Pink

Raktáron

Halvány rózsaszín építő többfunkciós zselé, mely erős tapadású és hajlítható. Alapozó-, építő- és töltőzselé is egyben. Sűrű, nem önterülő, de ugyanakkor nagyon könnyen formázható zselé, amely az ecset legapróbb mozdítására is jól reagál. A tökéletes körömforma megvalósításáig alakíthatjuk a zselét, még mielőtt azt a lámpába tennénk. Vastagabb rétegben hőérzet felléphet a köttetés során. Formatartóssága miatt a nyári melegben is hatalmas segítséget nyújtanak a szakembereknek, a gyakorlott műkörömépítők pedig rekordidő alatt építhetnek vele hosszú, extrém, erősen hajlított körmöket is. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak a tökéletes körmök építéséhez a legnehezebb körülmények között is. Babyboomer hatás elkészítéséhez is megfelelő.

A Smart Milky Pink építő zselé kötési ideje UV lámpában 2 perc, UV/LED lámpában 1 perc.

2.390 Ft

Smart Natural Gel

Raktáron
A Smart család legújabb tagja. Természetes rózsaszínű körömágyhosszabbító zselé. Nagyon sűrű, így tökéletes körömágy magasítás is készíthető vele. A kialakított forma biztosan nem folyik meg idő előtt. Nagyszerű állag! Gyönyörű szín! Igényes munka!
2.490 Ft

Smart Pink Gel

Raktáron
Sűrű, de nagyon könnyen formázható zselé. Átlátszó rózsaszínes árnyalattal. Alapozó-, építő- és fényzselé egyben. Önterülő, rugalmas, nagyon erős tapadású. Hajlítható, extrém formákhoz is ajánlott. Hőérzet nélküli. Rövid és hosszú körmökhöz egyaránt.
2.390 Ft

Smart White Gel

Raktáron
Sűrű, de nagyon könnyen formázható zselé, magasan pigmentált fehér színben. Könnyen alakítható ki vele a mosolyvonal. Rövid és hosszú körmökhöz egyaránt, akár extrém formákhoz is.
2.390 Ft
Az oldal tetejére